Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri 07 Mayıs 2025 tarihinde Öğr. Gör. Raşit BAKAN koordinatörlüğünde yürütülen "Pastacılık" dersi kapsamında yer alan “Dondurma Üretim Yöntemleri” konusunu teorik ve uygulamalı olarak Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisimizde (SÜTAP) işlemişlerdir. Ders kapsamında Öğr. Gör. Raşit BAKAN ve birimimiz tarafından dondurma teknolojisi ve üretim yöntemleri hakkında öğrencilere bilgiler verilmiş ve farklı yöntemlerle uygulamalı olarak dondurma üretimi gösterilmiştir. Öğrencilere SÜTAP'ın faaliyetleri ve altyapısı hakkında bilgilendirmede bulunulmuştur.
klu kügamİçerik bulunamadı.