14/05/2025 10:42:19 - 14/05/2025 10:42:19 - 17 Okunma

Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri 07 Mayıs 2025 tarihinde Öğr. Gör. Raşit BAKAN koordinatörlüğünde yürütülen "Pastacılık" dersi kapsamında yer alan “Dondurma Üretim Yöntemleri”  konusunu teorik ve uygulamalı olarak Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisimizde (SÜTAP) işlemişlerdir. Ders kapsamında Öğr. Gör. Raşit BAKAN ve birimimiz tarafından dondurma teknolojisi ve üretim yöntemleri hakkında öğrencilere bilgiler verilmiş ve farklı yöntemlerle uygulamalı olarak dondurma üretimi gösterilmiştir.  Öğrencilere SÜTAP'ın faaliyetleri ve altyapısı hakkında bilgilendirmede bulunulmuştur.

klu kügam

Facebook Twitter Google Plus
KLU

İçerik bulunamadı.

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi