T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Misyon Vizyon

01/04/2022 11:23:33 - 01/04/2022 11:23:33 - 401 Okunma

Misyonumuz;

Kırklareli Üniversitesi Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak konusunda uzman personel ile bilimsel ve kalite odaklı çalışma sistemini benimseyerek bünyemizde bulunan analiz ve kontrol laboratuvarları ile hem bilimsel çalışmalara hem de gıda sektöründe geniş bir yelpazeye hizmet sunmak temel amacımızdır.

Amaçlarımız doğrultusunda; çeşitli tarım faaliyetlerinin gerçekleştirildiği Kırklareli ili ve çevresinde üretilen özellikle yöreye özgü ürünlerin, iç pazarda tüketilen ve ihraç edilen gıda ürünlerinin; uluslararası kabul görmüş metotlar çerçevesinde gerekli analiz ve kontrollerini yapmaktır.

Bilim ve teknoloji alanlarında ileri düzeyde araştırma, eğitim, öğretim, yayın ve danışmanlık yapmak, altyapımızı üniversite, kamu ve özel sektörün hizmetine sunmak;  toplumsal kalkınma adına faydalı ve nitelikli bir bilimsel platform oluşturarak araştırma ve geliştirme adına destek ve faaliyette bulunmaktır.

Vizyonumuz;

Kırklareli Üniversitesi Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak araştırmacı, akademik personeller ve öğrenciler için Ar-Ge çalışmalarına olanak sağlamak, nitelikli bilim insanlarının projeler geliştirmesine destek vermek, kamu ve özel sektördeki araştırmacıları ortak platformda buluşmalarını sağlayarak birlikte çalışmalarını teşvik etmek ve laboratuvarlarımızın imkanlarını bu ortaklıklar kapsamında araştırmacıların hizmetine sunarak güvenin ve başarının sürekliliğini sağlamaktır.

Bölgemiz ve ilimizde bulunan kamu ve özel eğitim kurumlarına, merkezimiz bünyesinde bulunan araştırma hizmetleri kapsamında teorik ve pratik eğitimler vererek yaratıcı fikirlerin, çeşitli projelerin ve yayınların geliştirilmesine katkı sağlamaktır.

Kırklareli Üniversitesi Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi yasal ve etik prensipler çerçevesinde hizmet vermeyi ve çalışmalarında tarafsızlık ve gizlilik esasına uyacağını taahhüt etmektedir.

misyon vizyon

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.