Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Gadom “Ortak Üniversiteler Çaliştayi” Gerçekleştirildi

13/04/2023 16:11:14 - 18/04/2023 16:11:14 - 124 Okunma

Üniversitemiz koordinatörlüğünde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi iş birliğinde kurulan Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi (GADOM) tarafından 12 Mart 2023 Çarşamba günü çevrim içi olarak “Ortak Üniversiteler Çalıştayı” düzenlendi.

Ortak Üniversiteler Çalıştayı’nda, Üniversitemiz ve TÜBİTAK-Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) iş birliğinde yürütülen "GADOM Strateji Yol Planı" projesi kapsamında 12 Ekim-17 Kasım 2022 tarihleri arasında; Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Şanlıurfa ve Adana'da düzenlenen çalıştaylarda elde edilen çıktılar değerlendirilerek, hedefler ve stratejilerin belirlenmesi açısından görüşler bildirildi.

Çalıştay’a, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi’nden pek çok akademisyen ile birlikte KÜGAM personelimiz de katıldı.

gadom kugam klu çalıştay gıda arzı

GADOM “ORTAK ÜNİVERSİTELER ÇALIŞTAYI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.