T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Ar-Ge İnovasyon ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Anasayfa
HAKKIMIZDA
YÖNETİM
Müdür
Müdür Yardımcısı
Yönetim Kurulu
Danışma Kurulu
PERSONELİMİZ
MİSYON-VİZYON
YÖNETMELİK
LABORATUVARLAR
uygulamalı birimler laboratuvarı
Cihazlar
Süt pilot tesis (Sütap)
Cihazlar
Gıda AR-GE Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Labaratuvarı
Cihazlar
Biyoteknoloji Laboratuvarı
Cihazlar
Fiziksel Analiz Laboratuvarı
Cihazlar
Kimyasal Analiz Laboratuvarı
Cihazlar
Enstrümental Laboratuvarı
Cihazlar
Temel İşlemler Laboratuvarı
Cihazlar
Genel Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Cihazlar
Genel Kimya Laboratuvarı
Cihazlar
İLETİŞİM
Haberler
Anasayfa
Sayfa_Gruplari
Haberler
19/03/2024 -
Edirne Peynir Paneli: Sürdürülebilir Üretimden Pazarlamaya Stratejik Adımlar
19/03/2024 -
Giresun Üniversitesi ile İş Birliği Protokolü İmzalandı
14/03/2024 -
Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. A.ş' Den Birimimize Ziyaret
29/02/2024 -
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziyareti
15/01/2024 -
Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Üniversitemize Ziyaret
10/01/2024 -
Tarım Kredi Yağ Sanayi ve Ticaret A.ş. Ziyareti
13/12/2023 -
T.c. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Himayesinde “Hezarfen Projesi”
07/12/2023 -
Üniversitemiz Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Koordinasyon Kurulu Toplantısı
26/11/2023 -
Kromatografi Teorik Eğitimi
23/11/2023 -
Sanset Gıda Turizm San. ve Tic. A.ş 'Den Ziyaret
Bu website tüm cihazlarla uyumludur.